۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور

کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال دختران دانشگاه الزهرا(س) در مسابقات منطقه 1 کشور

ارسال شده در تاریخ 1402/12/11
کسب مقام نایب قهرمانی تیم  والیبال دختران دانشگاه الزهرا(س) در مسابقات منطقه 1 کشور

مسابقات قهرمانی والیبال به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف از تاریخ 1 لغایت 10 اسفند ماه 1402، از روز سه شنبه آغاز شد.
در پایان این دوره از مسابقات تیم دانشگاه الزهرا(س) توانست با کسب 5 برد مقابل دانشگاه های (علم و فرهنگ، شهید بهشتی، خوارزمی، صنعتی شریف، علامه طباطبایی) مقام دوم این رقابت ها را کسب نماید. و بدین ترتیب سهمیه شانزدهمین المپیاد قهرمانی دانشجویان سراسر کشور را از آن خود نماید.
اسامی تیم والیبال:
مژگان غلامی ، کوثر طهماسبی، آیدا ادیان فر، عطیه ذاکری، ثمین حنیفه، فاطمه برزگر، نازنین ربانی، فاطمه مومن بیدگلی، فرنوش مهدور، ملیکا خوشه چین، سیده اسما ساجدی
خانم پروین یادآور ( مربی)
خانم زهرا روزبهانی( سرپرست)
مدیریت تربیت بدنی این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.

tempShow