۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور

کسب مقام قهرمانی در رشته تکواندو(کیوروگی) دانشگاه الزهرا(س) در مسابقات منطقه یک دانشگاه های سراسر کشور

ارسال شده در تاریخ 1402/10/17

تبریک به اعضای تیم تکواندو دانشگاه الزهرا(س)
مسابقات تکواندو (کیوروگی) دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک کشور به منظور کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، به میزبانی دانشگاه علم و صنعت 13 لغایت 14 دی ماه 1402 برگزار گردید.
در این مسابقات، دانشگاه الزهرا با حضور 8 ورزشکار موفق به کسب 5 مدال ارزشمند (2طلا، 1 نقره و 2 برنز) و در نهایت اول تیمی شد.
اسامی اعضای تیم تکواندو (کیوروگی) دانشگاه الزهرا:
1- اوین فرامرزی (دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی، ورودی 1401
2- آتنا سلطانی( دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته فقه و حقوق دانشکده الهیات، ورودی 1401)(کسب مدال طلا)
3- آتنا رزاقی خسرو شاهی (دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته مهندسی صنایع دانشکده فنی مهندسی، ورودی 1400)
4- پرنا رفیعی( دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته ارتباط تصویری دانشکده هنر، ورودی 1401)
5- فاطمه حسینی(دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته مهندسی مکانیک دانشکده فنی مهندسی، ورودی 1400)(کسب مدال نقره)
6- الهام حقیقی( دانشجوی مقطع کارشناسی ، رشته تربیت بدنی دانشکده علوئم ورزشی، ورودی 1402)(کسب مدال طلا)
7- زهرا رنجبر( دانشجوی مقطع کارشناسی، رشته طراحی لباس ، ورودی 1402 شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا)(کسب مدال برنز)
8-ملیکا آقا زاده( دانشجو مقطع کارشناسی ، رشته شیمی کاربردی دانشکده شیمی، ورودی 1402)(کسب مدال برنز)
مربی: زهرا آذروند
 سرپرست: خانم زهرا روزبهانی
مدیریت تربیت بدنی این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.

tempShow