۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1401/02/05
برگزاری برنامه مهتاب نوردی، دعا و نیایش در مزار شهدای گمنام شهید باقری

سری برنامه های ماه مبارک رمضان
با همکاری دو مدیریت (مدیریت تربیت بدنی و مدیریت اداری و پشتیبانی) و در تعامل با فدراسیون کوهنوردی، در تاریخ 1 اردیبهشت 1401 مصادف با شب 19 ماه مبارک رمضان، برنامه ی معنوی، فرهنگی و ورزشی"مهتاب نوردی، دعا و نیایش در مزار شهدای گمنام شهید باقری" برگزار شد.
در این برنامه 35 نفر از اعضای هیات علمی و کارکنان، خانواده ی کارکنان دانشگاه الزهرا و مسئولین فدراسیون کوهنوردی مشارکت کردند.
ساعت 19 و 30 دقیقه همکاران در مزار شهیدان گمنام حضور یافتند و فاتحه ای تقدیم روح شهدا کردند.
پس از تلاوت اذان مغرب و اقامه نماز، روزه داران الزهرایی در محوطه شهدای گمنام افطار کردند. سپس، برنامه پیاده روی و مراسم معنوی دعا و نیایش زیر نور مهتاب اجرا شد. برنامه راس ساعت 23 تمام شد و عزیزان راهی منازل شدند.
مربی: داوود احمدیان
سرپرست: دکتر نسرین رمضانی