۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1401/04/26
کسب مقام سوم کل المپیاد توسط دانشگاه الزهرا در بین 105 دانشگاه کشور

افتخارآفرینی الزهرائی ها در مجموع امتیازات پانزدهمین المپیاد ورزشی
کاروران ورزشی دانشگاه الزهرا در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور توانست در مجموع امتیازات، مقام سوم را در بین 105 دانشگاه شرکت کننده با کسب 103 امتیاز (5 مدال طلا، 3 مدال نقره، 5 مدال برنز، 1 مقام چهارمی، 1 مقام پنجمی و 2 مقام ششمی) بدست آورد و صاحب کاپ برنز این المپیاد به سرپرستی کل خانم زهرا روزبهانی شود.
گفتنی است این المپیاد در 10 رشته ورزشی به میزبانی دانشگاه تبریز از تاریخ 17 لغایت 26 تیر 1401 برگزار شد و کاروان ورزشی دانشگاه الزهرا در 7 رشته ورزشی تیراندازی، والیبال، بسکتبال، کاراته (کاتا و کمیته)، تکواندو (کیوروگی – پومسه)، شنا و دو و میدانی با حضور 66 نفر (ورزشکار، سرپرست ، مربی، یک نفر سرپرست کل کاروان و یک نفر تدارکات تیم) حضور یافت.
مدیریت تربیت بدنی این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)