۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

ساعت 11:02
کسب مقام سوم تیم والیبال دانشگاه الزهرا در پانزدهمین المپیاد ورزشی

تبریک به اعضای تیم والیبال
تیم والیبال دانشگاه الزهرا در تاریخ 25  تیر 1401 موفق به کسب مقام سوم قهرمانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگا های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تبریز شد.
مدیریت تربیت بدنی این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.
اعضای تیم والیبال دانشگاه الزهرا
1- فرنوش مهدور (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی گیاهی دانشکده علوم زیستی، ورودی 99) 2- مژگان غلامی (دانشجوی مقطع ارشد رشته رفتارحرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 1400) 3- ملیکا خوشه چین (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی ، ورودی 1400) 4 - نگین سادات حیدری (دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 1400) 5-  عطیه ذاکری (دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 1400) 6- سارا مهدی پور (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی ، ورودی 99) 7- آیناز دانسته (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی ، ورودی 99) 8- مبارکه عجم (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی ، ورودی 99) 9- مرضیه امیدی (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته فیزیک دانشکده فیزیک - شیمی، ورودی 98) 10- آیدا ادیبان فر (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته طراحی لباس دانشکده هنر، ورودی 1400) 11- الهه صباغ زاده نعمت آباد (دانشجوی مقطع ارشد رشته مدیریت ورزشی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 99) 12- فروزان شاطرآقایی (دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی گروه رفتار حرکتی ، ورودی 98)
مربی: فاطمه زهرا خزائی و سرپرست: زهرا روزبهانی

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
    تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810 - ایمیل: Tarbiatbadani.daneshjoe@alzahra.ac.ir
     Amuzesh[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.