۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1401/02/10
برگزاری برنامه مهتاب نوردی، دعا و نیایش در مزار شهدای گمنام شهید باقری

سری برنامه های ورزش دانشجویی در ماه مبارک رمضان
مدیریت تربیت بدنی در تعامل با فدراسیون کوهنوردی، در شب 27 ماه مبارک رمضان (7 اردیبهشت 1401)، برنامه ی معنوی، فرهنگی و ورزشی" مهتاب نوردی، دعا و نیایش را در مزار شهدای گمنام شهید باقری" برگزار کردند.
در این برنامه 62 نفر (45 نفر از دانشجویان، 10 نفر از اعضای همکار تیم کوهنوردی دانشگاه الزهرا و 7 نفر از مسئولین فدراسیون کوهنوردی) مشارکت کردند.
ساعت 19 و 30 دقیقه همکاران در مزار شهیدان گمنام حضور یافتند و فاتحه ای تقدیم روح شهدا کردند.
پس از تلاوت اذان مغرب و اقامه نماز، روزه داران الزهرایی در محوطه شهدای گمنام افطار کردند. سپس، برنامه پیاده روی و مراسم معنوی دعا و نیایش زیر نور مهتاب اجرا شد. برنامه راس ساعت 23 تمام شد و عزیزان راهی منازل شدند.
مربی : داوود احمدیان
سرپرست: دکتر نسرین رمضانی

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)