۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1401/02/10
برگزاری کارگاه تئوری و عملی آشنایی با رشته ورزشی پدل به مناسبت جام رمضان

تعامل با هیئت اسکواش تهران
مدیریت تربیت بدنی طبق تقویم ورزشی و روال هر ساله خود در ماه مبارک رمضان، اقدام به برگزاری برنامه های ورزشی جام رمضان نمود.
در این راستا با توجه به تفاهم نامه مدیریت تربیت بدنی با هیئت اسکواش تهران، کارگاه آشنایی با رشته ورزشی پدل به صورت مجازی در تاریخ 31 فروردین و 1 اردیبهشت ماه 1401 با حضور 40 نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا با مدرسی آقای سربازی، رییس کمیته پدل استان تهران برگزار شد و در ادامه کارگاه عملی آن به همراه مسابقه در تاریخ 6 اردیبهشت ماه با مربیگری خانم ها فرشته احمدی و سمانه اسماعیلی برگزار و در پایان به 3 نفر برتر جوایزی اهدا گردید.

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)